Spain naar de Sugar Factory

Ticketmaster
Spain naar de Sugar Factory
Spain naar de Sugar Factory

Jazzy, traag, somber en bloedmooi: het geluid van Spain is een bijzondere combinatie van frontman Josh Hadens jazzroots (zijn vader is de legendarische jazzbassist Charlie Haden), country en slowcore à la Low. Debuutalbum ‘The Blue Moods of Spain’ uit 1995 is een door veel fans gekoesterde klassieker. In de jaren erna bracht de band nog twee albums uit, waarna in 2001 de koek op leek. Maar Haden keerde in 2007 terug, eerst enkel nog voor enkele live optredens, maar uiteindelijk ook met de nieuwe platen ‘The Soul of Spain’ (2012) en ‘Sargent Place’ (2014). In 2016 verschijnt deel 3 van de comebacktrilogie en staat de band weer op de planken van Melkweg!

Spain
Datum: 8 juli
Zaal: Sugar Factory
Aanvang: 19:00
Verkoop start vr 4 mrt

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek