Spain naar ‘t Paard

Ticketmaster
Spain naar ‘t Paard
Spain naar ‘t Paard

Spain – voor de duidelijkheid: afkomstig uit Amerika – is zo’n band waarvan het genre niet gemakkelijk te omschrijven is. Is het nu ingetogen jazz? Slowcore? Indie? Written in Music vatte het antwoord in een recensie prima samen: Spain is één van de meest hartstochtelijke bands denkbaar.

De band is gevormd rond frontzanger Josh Haden, zoon van de overleden jazzlegende Charlie Haden. De rokerige stem van Haden en de lome, dromerige en melancholische muziek, doen bij vlagen denken aan bands als Tindersticks, Low en Lambchop.

In juni 2016 jaar komt de band weer met een gloednieuw schijfje op de proppen en op 11 juni 2016 laten ze het nieuwe materiaal, plus natuurlijk die oude parels, horen in het Paard van Troje. Het is bovendien de eerste keer dat we de Amerikanen hier mogen verwelkomen, dus dit is nu al een show om naar uit te kijken!

Spain
Datum: 11 juni
Zaal: Paard, Den Haag
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00U

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek