Steel Panther naar 013

Ticketmaster
Steel Panther naar 013
Steel Panther naar 013

Er zijn maar weinig bands die zich zo aan een tijdperk vastklampen als dat Steel Panther aan de jaren 80 doet. De uitverkochte zalen bewijzen: glam metal is not dead! De huldiging aan dit tijdperk is geheel in stijl met getoupeerde kapsels (lees: pruiken), dikke zwarte eye-liner en felgekleurde leggings. De momenten dat het geheel een parodie of persiflage lijkt, doen niets te min aan de bravoure en bekwaamheid waarmee de bandleden hun instrumenten bespelen. De rol die het viertal zichzelf heeft toegeëigend als glam-metal-goden is er één zonder grenzen en het publiek mag tijdens deze show dan ook alles verwachten.

Zanger Michael Starr, gitarist Satchel, bassist Lexxi Foxx en drummer Stix Zadinia zijn in 2000 begonnen onder de noemer Metal Shop met een wekelijkse coversessie in de toen nog door Johnny Depp gerunde Viper Room aan de Sunset Strip, Los Angeles. Inmiddels hebben de mannen het podium gedeeld met eighties grootheden als Def Leppard, Mötley Crüe, Guns ‘N Roses en Judas Priest. 26 februari 2016 kwam ‘albumfilm’ Live From Lexxi’s Mom’s Garage uit. Hierop zijn een tiental akoestische versies van hun grootste hits te horen terwijl de bandleden allerlei brutale fratsen en lollige sketches uithalen om het een zowel komisch, als muzikaal geheel te maken.

De vorige shows van Steel Panther waren beide snel uitverkocht dus zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben 😉

Steel Panther
Datum: do 13 okt ’16
Zaal: 013
Zaal open: 18:30u
Aanvang: 20:00u
Voorverkoop start: 5 maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek