Symfo Classics naar Hedon

Ticketmaster
Symfo Classics naar Hedon
Symfo Classics naar Hedon

Zij die in 2015 getuige waren van Symfo Classics – ‘The Best of Symphonic Rock’ zullen beamen, dat dit één van de meest indrukwekkende tributeshows is die ze ooit hebben ervaren. Klassieke hits van Yes, Genesis, Pink Floyd, Marillion, Manfred Mann’s Earth Band, ELO, Alan Parsons Project en Procol Harum en veel meer in één optreden! Op veler verzoek gaat Symfo Classics in 2016 nogmaals een ode te brengen aan dit onverwoestbare, veelomvattende en verre van belegen genre. Niet alleen doorgewinterde fans worden op hun wenken bediend. Omdat meer dan de helft van het repertoire een notering heeft in de Top 2000, spreekt Symfo Classics juist een heel breed publiek van muziekliefhebbers aan.

Symfo Classics telt maar liefst drie topvocalisten: Cindy Oudshoorn, Edward Reekers en Martin van der Starre. Cindy en Edward waren jarenlang de herkenbare stemmen van de symfonische rockformatie Kayak. Martin is bekend van de succesvolle rockmusicals ‘Woodstock the Story’, ’Jesus Christ Superstar’ en ‘We Will Rock You’. De fantastische band staat onder leiding van Joost Vergoossen (o.a. Kayak en Het Goede Doel). Hij werd door het magazine ‘Gitarist’ maar liefst twee keer uitgeroepen tot ‘Beste Gitarist van de Benelux’.

Symfo Classics
Datum: do 29 dec 2016
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek