The Heinoos naar Metropool

Ticketmaster
The Heinoos naar Metropool
The Heinoos naar Metropool

Voor iedereen die herkenning wil, maar toch de pure rauwheid van een echte Rock ’n Roll band wil voelen…… We proudly present: The Heinoos! Rock en pophits uit jaren ‘60 tot en met het heden worden in een moordend tempo voorgeschoteld in een eigen pittig Heinoos-jasje!

De band tourt al 16 jaar non-stop door heel Nederland en heeft een verpletterende indruk achtergelaten tijdens shows op de Zwarte Cross, FestyLand, Nijmeegse Vierdaagsefeesten, Oerol, TT Festival Assen en heel, héél veel tentfeesten!

Nieuwe line-up
In oktober 2015 neemt gitarist Jan Kolkman na 12 jaar trouwe dienst afscheid van The Heinoos. Een waardige vervanger wordt gevonden in Daniel Altena en tevens wordt de band uitgebreid met toetsenist Timon Massop! Met zanger/bassist Remko Keizer, zanger/gitarist Erik van ’t Holt en drummer Marco Mepschen is daarmee de huidige bezetting compleet!

Maar ook een nieuwe set!
Een vrijwel compleet nieuwe setlijst wordt in elkaar gedraaid en de mannen zijn meer dan ooit klaar om het land in te gaan! Tijdens deze exclusieve showcase ben je getuige van de première van The Heinoos High Energy Rock ’n Roll Show!

The Heinoos
Datum: zondag 20 maart 2016
Zaal: Metropool, Hengelo
Zaal open: 14:30
Aanvang: 15:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek