The Kills naar de Melkweg

Ticketmaster
The Kills naar de Melkweg
The Kills naar de Melkweg

The Kills zijn terug! Hoewel we ook fan zijn van Alison Mossharts tweede band The Dead Weather, met Jack White op drums, werd het toch echt wel eens tijd voor de terugkeer van de Amerikaanse indierockband. Vorige album ‘Blood Pressures’ dateert alweer uit 2011, maar voor zover we weten is het derde groepslid ook nog steeds van partij: de vintage drumcomputer die het duo al sinds hun prille begin gebruikt. Samen staan ze bekend om hun uiterst sexy en een tikkeltje gevaarlijke mix van garagerock en sixties-pop, met altijd een mysterieuze onderlaag van sex en geweld. We kijken uit naar hun nieuwe plaat ‘Ash & Ice’, welke begin juni uit komt!

The Kills
Datum: 1 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start vr 4 mrt

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek