The Sore Losers naar Hedon

Ticketmaster
The Sore Losers naar Hedon
The Sore Losers naar Hedon

“The Sore Losers will take you back to the garage where music is loud, brutal and exciting, but most of all fun.”
Aldus de Belgische rockers zelf. En daar is wat ons betreft ook geen woord aan gelogen. Het enige dat ze vergeten te vermelden is dat ze dat ook nog eens heel erg goed doen. Niet voor niets mochten ze met Triggerfinger mee op tour, verrasten ze Rockwerchter (mochten in 2014 invallen wegens afzegging en speelden vervolgens de gehele tent plat) en staan ze komend seizoen op Pinkpop. The Sore Losers maken garagerock doordrenkt met blues en country invloeden. De kans dat je deze heren nog op een klein podium treft wordt steeds kleiner, grijp dus je kans en gaat dat zien!

The Sore Losers
Datum: vr 06 mei 2016
Zaal: Hedon
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek