Wilco naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Wilco naar Tivoli Vredenburg
Wilco naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse band Wilco bewandelt op virtuoze wijze het smalle pad tussen alternatieve rock en alt.country. Al negen studioalbums lang (met Yankee Hotel Foxtrot uit 2002 als bestverkochte) drijft Wilco poprecensenten tot wanhoop met hun niet-in-een-hokje-te-stoppen rock. Ook live gaat Wilco alle kanten op: soms verliezen ze zich in schijnbaar chaotische, Captain Beefheart-achtige exercities, dan klinken ze (dankzij de drie gedreven gitaristen) weer als Lynyrd Skynyrd. Vorig jaar was er ineens hun negende album Star Wars, met elf tegendraadse nummers die bij elke draaibeurt beter worden en dit jaar wordt er nóg een plaat verwacht!

Wilco
Datum: 09 november
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek