Locomondo naar de Melkweg

Ticketmaster
Locomondo naar de Melkweg
Locomondo naar de Melkweg

De Griekse reggae band Locomondo zorgt sowieso voor een dansende zaal met hun mix van reggae, ska, Caribbische muziek en traditionele Griekse melodieën. Vandaag de dag is de band uitgegroeid tot een van de populairste reggae acts in Griekenland en werken nu hard aan hun internationale reputatie met de releases ‘Odysseia’ en ‘New Day Rising’ uit 2013. Op deze platen verlegt de band hun muzikale grenzen en zijn er invloeden uit Zuid-Amerikaanse traditionele muziek en zelfs country te vinden. Locomondo is zo’n band waar de zon automatisch van gaat schijnen en waar het bij elke show zomer is. Mis dit niet!

Locomondo
Datum: 28 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start ma 7 mrt

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek