Re:Freshed Orchestra naar de Melkweg

Ticketmaster
Re:Freshed Orchestra naar de Melkweg
Re:Freshed Orchestra naar de Melkweg

The Re:Freshed Orchestra is een 16-koppig Rotterdams funk-,soul- & hiphopcollectief van jonge muzikanten (strijkers, blazers, vocalisten en ritmesectie) met zeer uiteenlopende muzikale en culturele achtergronden en met als gemene deler de liefde voor livemuziek. Binnenkort brengen ze hun langverwachte debuutalbum uit. Afgelopen televisieseizoen waren zij al te bewonderen als huisband bij DINO, de nieuwe late night talkshow van Jandino Asporaat. Het orkest had daarnaast de eer de tv-uitzending van de Uitmarkt in zowel 2013, 2014 als 2015 te mogen verzorgen. De band deelde het podium met een groot scala aan artiesten waaronder Pete Philly, Zap Mama, Benjamin Herman, Bo Saris en Tony Allen.

Re:Freshed Orchestra
Datum: 4 april
Zaal: Melkweg
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek