Stone Rock Festival in De Zwevende Kei

Ticketmaster

Zaterdag 9 juli 2016 vindt de zesde editie van Stone Rock Festival plaats. Wederom zal het festival bij de Zwevende Kei in Dalfsen zijn geluiden laten weerklinken. Met de beste rockoptredens, veel andere muziekstijlen en ‘Bad Ass’ lekker eten hoopt de organisatie ook dit jaar weer een mooi festival neer te zetten.

Eerste namen
Het festival groeit en is van plan ook dit jaar weer een groter publiek te trekken en een goede line-up neer te zetten. De eerste namen van deze line-up worden binnenkort bekend gemaakt. Op eerdere edities verschenen al artiesten als De Staat, Peter Pan Speedrock, Memphis Maniacs, de Raggende Manne en Singlefeestje.

Stone Rock Festival
Datum: 09 juli
Lokatie: De Zwevende Kei, Dalfsen
De voorverkoop van Stone Rock Festival start 10 maart.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek