AINA naar Patronaat

Ticketmaster
AINA naar Patronaat
AINA naar Patronaat

De muziek slaat een brug tussen de muziek van Bløf en Nielson en door de combinatie van een licht elektronische onderlaag, stevige grooves en een cathcy melodie maakt het de nummers toegankelijk en helemaal van nu.

AINA brengt vanavond haar debuut EP ‘de Horizon’ uit. De vijf nummers die hier op staan brengen ieder een gevoel van verlangen met zich mee en daarbij zijn haar wilskracht en doorzettingsvermogen om haar droom te verwezenlijken te horen -en te voelen. Haar eerste single ‘Masker’ komt 1 1 maart uit en is aansluitend te horen op Spotify en iTunes.

Eerder was AINA al met haar band te zien op plekken als Bevrijdingspop, Haarlem Jazz en Patronaat. In 2014 verscheen ze op het Gitaarlem album dat werd opgenomen voor Serious Request, speelde ze bij 3FM en was ze met alle Gitaarlem artiesten te gast in het Glazen Huis dat toen Haarlem stond. Omdat haar nummer ‘Dit gaat om jou’ (dat afkomstig is van het Gitaarlem album) goed werd ontvangen, koos AINA er voor volledig over te gaan op Nederlandstalige muziek en schreef ze in een halfjaar tijd een show vol nieuwe muziek. In mei 2015 studeerde ze daarmee af aan het conservatorium Haarlem met haar eerste eigen concert in the North Sea Jazz Club.

AINA
Datum: 02 juni
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19.30 u
Aanvang: 20.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek