Alarion naar de Boerderij

Ticketmaster
Alarion naar de Boerderij
Alarion naar de Boerderij

Alarion is een spectaculair nieuw project van Nederlandse bodem. Het soloproject van gitarist Bas Willemsen brengt in juni het album ‘Waves of Destruction’ uit met op het album flinke bijdragen van diverse gastmuzikanten, waaronder Damian Wilson (zang – Threshold, Headspace), Paul Glandorf (zang – Arjen Lucassen (live), Semistereo) en Erik Laan (toetsen – Silhouette, Tumble Town).

Deze bijzondere albumrelease vraagt een bijzondere releaseshow. Speciaal voor de releaseshow is daarom een live formatie bijeengebracht bestaande uit gastmuzikanten van het album en diverse ervaren muzikanten uit de Nederlandse rock & metal wereld. De band bestaat onder meer uit zanger Paul Glandorf (Arjen Lucassen), Semistereo), gitaristen Bas Willemsen en Michiel Glas (A New Dawn, Asthenia), toetsenist Tom Gorissen (Hymir), bassist Maartje Gorte, drummer Eelco van der Meer (Stream of Passion, Ex Libris) en special guest toetsenist Erik Laan (Silhouette, Tumble Town). Meer gastmuzikanten worden binnenkort bekendgemaakt!

Alarion
Datum: vrijdag 3 juni 2016
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek