Chico Trujillo naar de Melkweg

Ticketmaster
Chico Trujillo naar de Melkweg
Chico Trujillo naar de Melkweg

Chico Trujillo is Chili’s meest prominente Cumbia band. Zij zijn de soundtrack van alle feesten en de mix van klassieke Colombiaanse cumbia, oude boleros, rock, ska, reggae en Latijns- Amerikaanse volksmuziek vult stadions met alle generaties en levensstijlen. Chico Trujillo begon in ’99 als een uitloper van de mythische punk/ska band LaFloripondio. Dertien jaar en vijf albums later is deze band van 9 muzikanten uitgegroeid tot een unieke cocktail van Chileense volkscultuur en mondiale popcultuur. Na veel succes in het thuisland trokken ze door de wereld met shows op o.a. op Lollapalooza, Roskilde en Zwarte Cross. Nu is Chico Trujillo terug voor een nieuwe Europese tour!

Chico Trujillo
Datum: 23 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek