Diggy Dex naar Paard van Troje

Ticketmaster
Diggy Dex naar Paard van Troje
Diggy Dex naar Paard van Troje

Diggy Dex, bekend van onder andere de nummers ‘Treur Niet (Ode aan het leven)’ en ‘Slaap lekker’ komt op 8 oktober naar Paard van Troje!

Diggy Dex, een household name in de Nederlandstalige hip-hop, rapte in de late 90s / early 00s in de Amersfoortse crew DAC. Solo behaalde hij zijn eerste hit met Eva Roovere (Slaap Lekker (Fantastig toch)), die de hitlijsten van Nederland en Vlaanderen beklom. In oktober 2010 kwam het derde soloalbum uit: ‘Lange nachten, korte dagen’ en in januari 2014 verscheen zijn vierde album ‘Do It Yourself’ onder zijn eigen label We Want More Music.

Vanaf 2015 verschijnt in het najaar de single ‘Treur Niet (Ode Aan Het Leven)’ in samenwerking met JW Roy als voorbode op Diggy zijn aanstaande (alweer) vijfde album, getiteld ‘Wat Het Is’, welke dit jaar verschijnt. De samenwerking met Ali B, ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’, raakt bij velen een gevoelige snaar.

Diggy Dex
Datum: 08 oktober
Zaal: Paard van Troje, Den Haag
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek