Eagulls naar Rotown

Ticketmaster
Eagulls naar Rotown
Eagulls naar Rotown

Twee jaar geleden gaf Eagulls een snoeihard en onvergetelijk optreden in Rotown tijdens Motel Mozaïque. Het vijftal uit Leeds klinkt als zo’n band die vroeger op het legendarische Factory Records had kunnen staan. Eagulls weet de slagkracht van Killing Joke, de beklemmende ritmes van Joy Division en mistroostigheid van The Cure allemaal te vangen in één sound. Zanger George Mitchell staat op het podium alsof zijn leven ervan afhangt, de ogen dichtgeknepen en continu verkerend op de absolute pijngrens.

Het nieuwe album Ullages zoekt Eugulls de grenzen nog wat verder op. Het album is opgenomen in een oud kerkgebouw met producer Matt Peel en gemixt door Craig Silvey (Depeche Mode, Nine Inch Nails). Eagulls zoekt naar eigen zeggen een dynamischer geluid op, waarbij de melodie wat meer op de voorgrond treedt. De nieuwe single My Life In Rewind stelt wat dat betreft niet teleur.

Eagulls
Datum: za 21 mei 2016
Zaal: Rotown
Deur open: 21:00
Start: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek