Flip en de Noormannen naar Patronaat

Ticketmaster
Flip en de Noor mannen naar Patronaat
Flip en de Noor mannen naar Patronaat

Met een mix van Nederlandstalige poëtische teksten en folk komt Flip en de Noormannen naar Patronaat! Op Flips debuutplaat ‘Bellse Parese’ (2013) wordt de luisteraar met zijn neus op de feiten gedrukt: de geïnfecteerde schreeuwpoëet en de minnaar van het vrouwenhart zijn tot elkaar veroordeeld en niet van plan elkaar de ruimte te geven. Als een ware slavendrijver jaagt Flip de luisteraar door zijn wereld waarin Boudewijn de Groot en Tom Waits een vreemd soort huwelijk aan zijn gegaan. Zijn nieuwe album ‘Make-up’ kwam eerder dit jaar uit en is hier te beluisteren.

Eerder deze avond speelt het Nijmeegse Het Brandt hun Nederlandstalige folky blues. In het voorjaar van 2015 brachten zij hun album ‘Suf eind der geschiedenis’ uit dat acht nummers telt.

Flip en de Noormannen
Datum: 03 juni
Zaal: Patronaat
Zaal open: 20.00 u
Aanvang: 20.30 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek