Grindbashers naar Hedon

Ticketmaster
Grindbashers naar Hedon
Grindbashers naar Hedon

De heren van Grindbashers zijn kind aan huis in Hedon, niet vreemd gezien ze onder andere bestaan uit de breinen achter Hedon Zwaar. Pure logica dus dat de release party van Info-Nympho – alweer hun 8e wapenfeit – bij ons in de Kleine Zaal plaats gaat vinden. Sinds 2008 beuken de heren zich een weg door Europa met hun old school Grindcore geïnspireerd door grootheden als Napalm Death, Terrorizer, LÄRM, My Dying Bride & Black Sabbath. Grindbashers staan garant voor een beukende live show met de nodige humor tussen de nummers door. Old School Grindcore Never Dies!

COLLISION
Collision brengt een snoeiharde mix van Grindcore Thrash Metal aan tafel. Sinds 2000 brengen de heren chaos en vernieling naar elk podium dat ze betreden. Met succesvolle shows door heel Europa onder andere op festivals Obscene Extreme en Fit of Rage in Tsjechië en Motocultor en Mosh Fest in Frankrijk heeft Collision zichzelf meer dan bewezen. Hun 4e full lengt Satanic Surgery neemt de luisteraar wederom mee op een smerige, alcohol doordrongen dodemansrit rechtstreeks uit de krochten van de abyss! Snelle, manische en korte nummers die genadeloos je trommelvliezen in gebeukt worden op een niets ontziend aantal toeren dat het laatste beetje redelijk verstand uit je schedel beukt.

THE LEAGUE OF MENTALMEN
Dit Power Violence gezelschap is afkomstig uit België. Na een succesvol weekend met Grindbashers in België, is Hedon deze keer aan de beurt. Hun motto: Fast music for slow people zal een genadeloze impact maken op je geestelijke en lichamelijk gesteldheid.

RYVOK
Na een zware nacht zuipen met de dames van Pussy Riot, besloten de 2 patholoog anatomen van Chernobyl om samen muziek te gaan maken. Het resultaat: Groovy Bulldozer Goregrind. Dit smerige gezelschap uit Limburg brengt met enkel 2 basgitaren en manische drums een bak herrie die zijn weerga niet kent. Let the double bass penetration begin!

Grindbashers, Ryvok, League of Mentalmen & Collision
Datum: vr 27 mei 2016
Zaal: Hedon, Zwolle
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek