Mindcamp naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Mindcamp naar Tivoli Vredenburg
Mindcamp naar Tivoli Vredenburg

Ambient, IDM en experimentele elektronica. Precies wat je wil horen op je laatste avond voordat studie- of werkweek weer begint. Daar hebben we Mindcamp voor bedacht: voor muzikale stimulatie en relaxatie van de geest, in onze sfeervolle Pandora Foyer op de zesde verdieping van waaruit je fijn kunt uitkijken over de stad. We beginnen vroeg en maken het niet te laat, zodat je de volgende ochtend op tijd aan je ontbijt zit. Vanavond wapperen de gordijnen zachtjes op de knisperende klanken van Kettel (melodierijke droombeats), Generate (experimentele soundscapes), Beat Ballistics (jazzy boombap) en Delta Tune (minimalistische grooves).

Mindcamp: Kettel, Generate, Beat Ballistics, ∆Tune
Datum: 29 mei
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek