The Coathangers naar Rotown

Ticketmaster
The Coathangers naar Rotown
The Coathangers naar Rotown

Zonder enige muzikale vingervaardigheden zo’n beetje uit niets een bandje beginnen, dat is niet voor iedereen weggelegd. Maar de creatieve energie van het punktrio The Coathangers komt juist vrij door die ongeremde spontaniteit. De noisy rammelliedjes van deze dames uit Atlanta kenmerkt zich door de vele grappige tekstuele vondsten en hoekige gitaarriffs die vergelijkingen met punkverdetten als Wire en Gang Of Four oproepen.

Het komende album Nosebleed Weekend bevindt zich wederom slim op het snijvlak tussen charmante powerpop en dwarse no wave, waarbij hese schreeuwzang een scherp contrast vormt met mierzoete cheerleader chants. The Coathangers hebben de reputatie dat ze zo’n beetje op elke soort locatie shows te doen: hoe gekker, hoe beter. Des te meer reden om je vanavond in Rotown, net als The Coathangers, vol overgave in het avontuur te storten.

The Coathangers
Datum: 17 mei 2016
Zaal: Rotown
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek