The Heez & The Mafficks naar Patronaat

Ticketmaster
The Heez & The Mafficks naar Patronaat
The Heez & The Mafficks naar Patronaat

Deze zondag staat geheel in het teken van verborgen talenten – ofwel een Hidden Talent Night, waar bands zichzelf kunnen presenteren om een eerste (of tweede, of beslissende) stap richting het Grotere Haarlemse Publiek te maken. Vanavond twee formaties: The Mafficks ern The Heez.

The Heez is de ene female-fronted formatie vanavond. Prachtige ballads, met de nodige stevige uithalen (gevoelstemperatuur: zoals Heart “Stairway To Heaven” speelde van en voor Led Zeppelin tijdens de Kennedy Center Honors 2012). Met de karakteristieke stem van Len Heezemans, waarvan de power wordt aangestuurd en versterkt door Peter Korenhof (gitaar), Bart Smith (bas/gitaar) en Alan Otte (percussie)

The Mafficks is de andere female fronted band deze avond. Een 5-koppige formatie uit Haarlem, en 5 koppige koppen, dat betekent natuurlijk: 5 muzieksmaken, dus al hun eigen liedjes waaieren heerlijk van alle borden af in een eclectische mix van muziekstijlen, maar altijd overgoten met een aangenaam pop/rocksausje. Zangeres Sarah Koolhaas, Maarten van Buggenum (gitaar), Bart den Uyl (bas), Daan Schmidt (toetsen) en Vincent van Buggenum (drums) vormen samen The Mafficks, en gaan u verrassen vanavond!

The Heez & The Mafficks
Datum: 24 april
Zaal: Patronaat
Zaal open: 20.00 u
Aanvang: 20.30 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek