The Slackers naar de Melkweg

Ticketmaster
The Slackers naar de Melkweg
The Slackers naar de Melkweg

Deze veteranen uit New York wisten de Melkweg al meerdere malen voor zich te winnen met hun sound die gebaseerd is op ‘70s ska en reggae met een dikke laag rock ‘n roll. Het geluid van The Slackers is diep geworteld in de muziek van legendarische Jamaicaanse bands als The Skatalites en The Upsetters, maar ook Amerikaanse retro-geluiden uit de blues, 60s soul, rock en rnb spelen een grote rol. Tekstueel zijn The Slackers zeer politiek bevlogen, maar live maken ze er toch ook altijd een gezellig feestje van. Eerder dit jaar brachten ze alweer hun 14e album uit (simpelweg The Slackers getiteld) en is het weer tijd voor een grote tour!

The Slackers
Datum: 3 november
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start vr 11 mrt

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek