Bad Religion naar Doornroosje

Ticketmaster
Bad Religion
Bad Religion

Vuisten in de lucht, want Bad Religion komt naar Nijmegen! De Californische punkrock band staat al decennia lang aan de voorhoede van de melodieuze en politiek bewuste punkrock en heeft nog niets van zijn scherpte verloren. Ondanks hun mainstream succes blijft de band trouw aan het punkethos – zo bevat hun laatste studioalbum ‘True North’ uit 2013 alleen maar nummers die onder de drie minuten klokken. Ook dit album is weer uitgebracht op het befaamde Epitaph label dat samen met Bad Religion tot de grondleggers behoort van een invloedrijke en nog altijd bloeiende punkrock scene. Het label ook van gitarist Brett Gurewitz dat al vele grote punkrock bands heeft voortgebracht zoals NOFX, Rancid en Pennywise. Het is een hele eer om deze godfathers van de punkrock te mogen begroeten in Doornroosje!

Bad Religion
Datum: 28 juni
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
De kaartverkoop start op vrijdag 18 maart om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek