Band of Skulls naar de Tolhuistuin

Ticketmaster
Band of Skulls naar de Tolhuistuin
Band of Skulls naar de Tolhuistuin

Met de ijzersterke debuutsingle ‘I Know What I Am’ groeide het succes van Band of Skulls binnen de kortste keren tot ver buiten de grenzen van hun Britse geboortegrond. De band combineert de overdadige gitaarriffs van Jack White met de soulvolle grooves van The Black Keys. Het derde, bejubelde album ‘Himalayan’ uit 2014 bevestigde de kwaliteit van deze stomende bluesrockband. Nu is er het nieuwe album ‘By Default’ waarvan de vooruitgesnelde single ‘Killer’ weer veel goeds beloofd. “I’m the leader of the pack, got your heart, got your soul, got your back,”, zingt Russell Marsden in het refrein en daarna komt er weer een bikkelharde gitaarriff en een meesterlijke groove.

Band of Skulls
Datum: 25 mei
Zaal: Tolhuistuin
Aanvang: 20:30 uur

Voorverkoop start 18 maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek