Electric Eye & Tamarin naar het Stroomhuis

Ticketmaster
Electric Eye & Tamarin naar het Stroomhuis
Electric Eye & Tamarin naar het Stroomhuis

Het Eindhovense viertal Tamarin Desert maakt psychedelica met ballen. Ze combineren psych à la Tame Impala en Pond met rammelende gitaren, vettige fuzzriffs en grooves die doen denken aan een moderne Led Zeppelin met iets meer gevoel voor pop. Ook op de planken staan deze psychhelden hun mannetje. Live groeien ze harder dan bamboe en vanavond presenteren ze een kakelverse EP op de plaats waar ze normaal zelf in het publiek staan! Thuiswedstrijden zijn toch altijd het mooist.

Wegens het uitvallen van PAUW speelden de Noren van Electric Eye maar liefst twee maal een dikke vette set op Eindhoven Psych Lab. De indruk die ze daar achter lieten dreunde nog lang na in het Psych-universum. En nu komt daar het briljante album ‘Different Sun’ nog bovenop, dus verwacht een hoop nieuwe psych krakers van dit fijne gezelschap.

Electric Eye & Tamarin Desert
Datum: 29 mei
Zaal: Stroomhuis, Eindhoven
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek