Martijn Fischer naar Hedon

Ticketmaster
Martijn Fischer naar Hedon
Martijn Fischer naar Hedon

Zij Gelooft In Mij, De Vlieger, Bloed Zweet En Tranen, de legendarische Nederlandse volkzanger André Hazes is voor niemand onbekend. Exact 65 jaar geleden. op donderdag 30 juni, werd de man ter wereld gebracht en sindsdien verschenen er maar liefst 36 albums van de Amsterdammer.

Sinds 2012 vertolkte Martijn de hoofdrol van André Hazes in de Joop van de Ende musical Hij Gelooft In Mij, de succesvolle musical was ruim 2 jaar te zien in het Amsterdamse De la Mar Theater. Voor deze rol ontvangt hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol. Niet zo vreemd dat de man ook gevraagd wordt voor de hoofdrol in de biografische speelfilm Bloed, Zweet & Tranen waarvoor hij een Gouden Kalf ontving.

Martijn Fischer zingt Hazes
Datum: do 30 jun 2016
Zaal: Hedon
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek