Matt Simons naar W2 Poppodium

Ticketmaster
Matt Simons naar W2 Poppodium
Matt Simons naar W2 Poppodium

De meest gedraaide singer-songwriter in Nederland komt terug naar Den Bosch. Vanwege zijn bijzondere relatie met W2 Poppodium heeft Matt Simons ervoor gekozen om een extra ‘warming up’ concert voor zijn komende Europese tour in onze sigarenfabriek te geven. Dit jaar speelt Matt in Nederland op Pinkpop Festival, in een uitverkocht Paradiso én op maandag 11 april bij W2 Poppodium.

Deze singer-songwriter uit New York vergaarde bekendheid in Nederland toen zijn song ‘With You’ werd gebruikt tijdens een veelbesproken scene in onze soap der soaps ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Daarna ging het balletje rollen: Simons tekende een contract bij Sony Music Nederland, ‘With You’ groeide uit tot 3FM Megahit en schopte het tot de top 10 van de Single Top 100.

Qua geluid wordt Simons vergeleken met artiesten als Gavin Degraw, maar hij wordt ook wel eens omschreven als een kruising tussen John Mayer en Jason Mraz. Onlangs speelde Matt Simons drie dagen achter elkaar tijdens Symphonica in Rosso het duet ‘Breng Me Naar Het Water’ met Marco Borsato.

Matt Simons
Datum: 11 april
Zaal: W2 Poppodium
Aanvang: 20:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek