Placebo naar Ziggo Dome

Ticketmaster
Placebo naar Ziggo Dome
Placebo naar Ziggo Dome

Om het 20 jarige jubileum van de release van hun platina debuutalbum ‘Placebo” te vieren gaat Placebo vanaf oktober op een grootse wereldtournee. Op 21 november 2016 brengt deze tournee de band naar de Amsterdamse Ziggo Dome.

Het eerste deel van deel van deze ’20 Years of Placebo’ start op 13 oktober in Denemarken en eindigt in de Wembley Arena in Londen op 15 december 2016. Verdere data voor 2017 worden later aangekondigd.

Placebo belooft het publiek een set die hun gehele oevre bestrijkt. Frontman Brian Molko licht een tipje van de sluier op: ”Ik kan vast zeggen dat we nummers zullen spelen die we gezworen hebben nooit meer te spelen. Ik denk dat het tijd is om te erkennen dat een hele hoop fans die nummers toch heel erg graag wil horen. Ze hebben veel geduld met ons gehad omdat we ons commercieel meest succesvolle repetoir zelden spelen. Een tour die ons 20 jarig jubileum viert lijkt de juiste aanleiding dat nu wel te doen. Dus dat doen we ook. Deze tour is echt voor onze fans, en het is een kans voor ons om ons oude materiaal te herbeleven. Dus, als je ons weer nummers als ‘Pure Morning’ en ‘Nancy Boy’wil zien spelen –die we bijna 10 jaar niet gespeeld hebben en wellicht hierna ook nooit mee spelen- dan zou ik naar deze show komen! Daarnaast hebben we ook nog wat verrassingen in petto.”

Placebo
Datum: Maandag 21 november 2016
Zaal: Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 18 maart om 10:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek