Radiohead voor twee concerten naar Heineken Music Hall

Ticketmaster
Radiohead voor twee concerten naar Heineken Music Hall
Radiohead voor twee concerten naar Heineken Music Hall

Op 20 en 21 mei komt Radiohead naar Nederland voor twee concerten in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het is voor de band de kickoff van een serie concerten die hun hele concertreeks – inclusief reeds aangekondigde festivals – voor 2016 compleet maakt. Kaarten voor deze concerten worden uitsluitend op naam verkocht.

Radiohead komt op 20 en 21 mei 2016 voor het eerst sinds vier jaar weer naar Nederland. De twee concerten in de Heineken Music Hall zijn onderdeel van een kleine reeks exclusieve concerten, die plaatsvinden naast de reeds aangekondigde festivaloptredens, waarin Radiohead enkel prominente concertzalen in slechts zes wereldsteden aandoet.

Om de kans tot het doorverkopen van de tickets te minimaliseren zullen de tickets voor deze show op naam verkocht worden, met een maximum van 2 tickets per persoon. De tickets kunnen bij aanschaf beide op de naam van de kaartkoper worden gezet, of beide tickets kunnen op naam van de bezoekers worden gezet. (In het eerste geval moeten wel beide bezoekers samen langs de ticketcheck. De namen worden aan de deur gecontroleerd)

Radiohead
Datum: Vrijdag 20 & 21 mei 2016
Zaal: Heineken Music Hall – Amsterdam
Aanvang 20.00 uur
De voorverkoop start aanstaande vrijdag 18 maart om 10 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek