The Boxer Rebellion naar De Oosterpoort

Ticketmaster
The Boxer Rebellion naar De Oosterpoort
The Boxer Rebellion naar De Oosterpoort

The Boxer Rebellion is een Britse Indieband die bekend staat om haar no nonsense do-it-yourself instelling. Niks houdt ze tegen om hun melodieuze Britrock de wereld in te brengen. Deze houding zette zoden aan de dijk, want in 2011 zorgde het album ‘The Cold Still’ voor naamsbekendheid bij het grote publiek.

Daarna bracht de band het albun ‘Promises’ uit. Het Londense kwartet koos met het dit album bewust voor een stap richting hi-fi en een grootser geluid, weg van de meer analoge en donkere soundscapes.

Naar verwachting komt eind april het nieuwe album ‘Ocean by Ocean’ uit. De eerste twee singels ‘Keep me Close’ en ‘Big Ideas’ klinken goed en scheppen hoge verwachtingen voor het album. Met dit nieuwe album op zak komt de band op 30 september naar Groningen!

The Boxer Rebellion
Datum: Vrijdag 30 september
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek