The Boxer Rebellion naar Doornroosje

Ticketmaster
The Boxer Rebellion naar Doornroosje
The Boxer Rebellion naar Doornroosje

The Boxer Rebellion maakt gelaagde indierock waarin de meeslepende zang van zanger Nathan Nicholson centraal staat. De band bestaat al sinds 2001, maar brak in 2011 door met het album ‘The Cold Still’. Dit voorjaar komt het nieuwe album ‘Ocean by Ocean’ uit, drie jaar na het ‘Promises’ met daarop de hitsingle ‘Diamonds’.

Ter ere van het nieuwe album gaat The Boxer Rebellion op tour en doet ook Doornroosje aan. De eerste single van de nieuwe plaat, ‘Big Ideas’, is alvast veelbelovend: de kenmerkende stem van zanger in een rijkelijk ingekleurde melancholische song.

The Boxer Rebellion
Datum: 29 september
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek