The London Souls naar Rotown

Ticketmaster
The London Souls naar Rotown
The London Souls naar Rotown

The London Souls komt niet uit Londen, maar koorddanst onversaagd tussen de torenhore wolkenkrabbers van New York. Aan de ene kant van de afgrond ronkt de broeierige retrorock van Led Zeppelin, The Beatles en Hendrix. Aan de andere kant stuit The London Souls op de onversneden soul en funk van legenden als Sly Stone, Parliament en James Brown.

Een logische bandnaam dus stiekem: je kunt de muziek omschrijven als de beste rock ‘n’ roll uit Engeland en de beste soul uit Amerika, gemixt in één explosieve cocktail. Daarbij opgeteld beschikt The London Souls over een charismatisch podiumbeest in de gedaante van frontman Tash Neal. Natuurlijk is het geen dom geluk dat The London Souls op Pinkpop tussen al die hoogheden uit de popmuziek mag spelen. Deze band staat alom bekend als een ware live-sensatie: bluesrock-knallers van het kaliber Certain Appeal en breekbare, kleine liedjes als Isabel gaan prima hand in hand binnen het repertoire.

Op de avond na het optreden Pinkpop staat de The London Souls gewoon in ons eigen clubzaaltje aan de Nieuwe Binnenweg. Reken maar van yes dat de adrenaline van dat voorgaande optreden nog volop door de aderen stroomt. Met andere woorden: dit belooft een legendarische avond te worden.

The London Souls
Datum: ma 13 juni 2016
Zaal: Rotown
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek