Dave Smalley naar Patronaat

Ticketmaster
Dave Smalley naar Patronaat
Dave Smalley naar Patronaat

Zanger, verteller, schreeuwlelijk: Dave Smalley is de stem van een hardcore punk generatie. Hij zong onder andere in DYS, Dag Nasty, ALL en Down By Law, en drukt zo al sinds 1981 zijn stempel op het genre.

Deze avond komen verschillende nummers uit zijn carriere voorbij en vertelt hij er over, in een speciale intieme setting. Daarbij wordt hij begeleid door de bevriende Spaanse gitarist Marcelo Pesoa (The Rockweilers).

“I have always loved the connection with people and the special vibe at the solo shows,” aldus Dave. “It’s kind of the essence of music to me – sharing stories, being open and connecting musically in a way that is very personal.”

Vooraf de Nederlandse punk rock band Smash The Statues.

Dave Smalley
Datum: 08 juni
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19.30 u
Aanvang: 20.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek