Neurosis naar Patronaat

Ticketmaster
Neurosis naar Patronaat
Neurosis naar Patronaat

De invloedrijke sludge- en postmetal band komt terug naar Patronaat! De afgelopen jaren was frontman Scott Kelly al verschillende keren in Haarlem te zien met nieuwe projecten (Mirrors For Psychic Warfare, 2015; Corrections House, 2013), maar dit keer komt hij weer met de oorsprong: Neurosis!

Het Californische gezelschap heeft dit jaar het 30-jarig jubileum, en bekwaamt zich al sinds het eind van de jaren tachtig in de edele kunst van de psychische geluidsterreur en heeft met geduldig opgebouwde, melodieuze en met langgerekte passages een heel eigen plek verworven in het experimentele metal landschap.

Neurosis
Datum: Wo 17 augustus
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19.30 u
Aanvang: 20.30 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek