Dany Lademacher’s Wild Romance naar Metropool

Ticketmaster
Dany Lademacher’s Wild Romance naar Metropool
Dany Lademacher’s Wild Romance naar Metropool

De enige echte Wild Romance, inmiddels onder de bezielende leiding van Dany Lademacher. Rockin’ all over the world since 1976. De naam is ontleend aan de regel “and I lost my mind in a wild romance”, uit een song van de Amerikaanse jazz- en blueszanger Mose Allison. In 1977 begint de Belg Dany Lademacher zich met de band te bemoeien en dat resulteert gelijk in één van de meest iconische en meest legendarische rocknummers die door een Nederlandse formatie is opgenomen: het legendarische Saturday Night van het al even legendarische album Shpritsz.

Dany Lademacher’s Wild Romance
Datum: vrijdag 17 juni 2016
Zaal: Metropool, Hengelo
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek