Le Butcherettes naar de Melkweg

Ticketmaster
Le Butcherettes naar de Melkweg
Le Butcherettes naar de Melkweg

Garage punk uit Mexico! Le Butcherettes stond eind maart nog als special guest op het podium van de Melkweg bij At The Drive-In en is nu terug voor een eigen headliner show. De gitarist van At The Drive-In, Omar Rodriquez-Lopez, produceerde de muziek van Les Butcherettes en nam de band mee op tour met zijn bands The Mars Volta, Antemasque en dus At The Drive-In. De band speelde daarnaast shows met bands als Deftones, The Dead Weather en Yeah Yeah Yeahs. Het zou zomaar kunnen dat The Butcherettes net zo groot gaan worden als eerder genoemde bands, dus mis deze show niet!

Le Butcherettes
Datum: 28 september
Zaal: Melkweg
Aanvang: 20.00
Voorverkoop start 6 mei

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek