Daan Quittner naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Daan Quittner naar Tivoli Vredenburg
Daan Quittner naar Tivoli Vredenburg

Enthousiasme en passie die je hoort en ziet. Dat is Daan achter de drums. Maandag 27 juni geeft hij een eenmalig concert in de mooiste zaal van Utrecht: Cloud Nine in Tivoli Vredenburg. Op deze avond brengt Daan samen met 12 topmuzikanten klassiekers uit de fusion, R&B, soul en pop ten gehore. Maar naast het werk van zijn grootste invloeden zoals Snarky Puppy, Justin Timberlake en Sting zal er ook eigen werk van zijn band Boom Petit op het programma staan. De avond dient tevens als afstuderen aan het Conservatorium, maar in de eerste plaats is het een avond genieten van goede muziek. Niets is Daan te gek; zolang de groove er maar in zit!

Daan Quittner
Datum: 27 juni
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:45
Zaal open: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek