Tom Odell naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Tom Odell naar Tivoli Vredenburg
Tom Odell naar Tivoli Vredenburg

De Engelse singer-songwriter Tom Odell brak in 2012 in heel Europa door met het hartbrekend goede nummer Another Love. Door zijn emotionele, gedragen zang doet Odell soms denken aan Jeff Buckley, al noemt hij zelf ook Elton John, Bob Dylan en Leonard Cohen als inspiratiebronnen. Toch is hij met al zijn eigenheid vooral Tom Odell. Na zijn debuutalbum uit 2013 scoorde hij in 2014 een hit met de kerstsingle Real Love (een cover van John Lennon), maar daarna werd het even stil. Gelukkig is het vanaf nu weer overal tijd voor Tom, want op 10 juni verschijnt zijn tweede album Wrong Crowd!

Tom Odell
Datum: 17 NOVEMBER 2016
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek