Motörblast naar Bibelot

Ticketmaster
Motörblast naar Bibelot
Motörblast naar Bibelot

“We are Motörhead, we play rock ‘n roll”. Deze legendarische woorden sprak frontman Lemmy Kilmister uit aan het begin van elk optreden van de band. Op 28 december is het een jaar geleden dat de rockgrootheid het leven liet. In Bibelot herdenken we hem en zijn band met de nummer één Motörhead tribute, Motörblast (DE). Deze band is een ode aan alles wat Motörhead is. De show is tot in de puntjes verzorgd, inclusief frontman die als twee druppels water op Lemmy lijkt. Met 30 jaar podiumervaring door heel Europa waaronder een optreden op Graspop dit jaar, weet de band precies hoe Motörhead het best gebracht kan worden: keihard.

Motörblast
Datum: 23 december
Zaal: Bibelot
Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek