Israel Vibration naar Melkweg

Ticketmaster
Israel Vibration naar Melkweg
Israel Vibration naar Melkweg

Met een carrière die vier decennia beslaat, is Israel Vibration een zeldzame schat uit de hoogtijdagen van de roots-reggae. Het vocale trio ontmoette elkaar in hun jonge jaren in een poliokliniek en bracht klassiekers uit als ‘The Same Song’ en ‘Why Are You So Craven’. Terwijl Albert ‘Apple’ Craig het trio in 1997 heeft verlaten, zijn Cecile ‘Skelly’ Spence en Lascelle ‘Wiss’ Bulgin altijd doorgegaan. Al jaren prikkelen ze wereldwijd roots-reggae-fans met lekkere performances en nieuwe albums. In 2015 brachten ze alweer hun 18e studioalbum uit, ‘Play It Real’, waarop ze wederom muzikaal begeleid worden door hun trouwe vrienden van de fenomenale Roots Radics band. Jah Bless!

Israel Vibration
Datum: 16 Augustus
Zaal: Melkweg
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek