Night Fever naar Music Club Kampen

Ticketmaster
Night Fever naar Music Club Kampen
Night Fever naar Music Club Kampen

Night Fever – the very best of the Bee Gees is zonder twijfel de beste Bee Gees tribute show van Europa. De show staat als een huis en is een must see voor iedere Bee Gees liefhebber. Een indrukwekkend concert, vol medleys en nu op een beperkt aantal locaties in Nederland te zien. Night Fever verzorgt een avondvullend programma met dance classics dj en natuurlijk de allerbeste livemuziek. De bijzonder lange reeks hits van de Bee Gees komt voorbij in het 2,5 uur durende concert van de 7-mans formatie uit Duitsland. De band wordt vergezeld door een zangeres die de prachtige duetten van Barbra Streisand, Celine Dion en Yvonne Elliman met het trio voor haar rekening neemt.

Wie aan de Bee Gees denkt, denkt aan dansen. De gebroeders Gibb met hun witte jumpsuits, kettingen en overdadige borsthaar waren de helden van de disco. Wereldbekende hits ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘Night Fever’ van het trio komen absoluut voorbij tijdens deze speciale avond. Maar ook de hits waar de Bee Gees wereldwijd bekend mee werden en hun oude sound die door vele muziekkenners als steengoed bestempeld wordt, zoals ‘Massachusetts,’ ‘Spicks and specks,’ ‘Words’ en ‘To love somebody’ worden tot in perfectie live gespeeld.

Night Fever
Datum: 12 november
Zaal: Music Club Kampen
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek