ABC naar de Boerderij

Ticketmaster
ABC naar de Boerderij
ABC naar de Boerderij

ABC bracht in mei het nieuwe album ‘The Lexicon Of Love II’ uit. Het album is een sequel van het succesvolle debuut ‘The Lexicon Of Love’ dat in 1982 werd uitgebracht. De toon op het album is vierendertig jaar na de release van het debuut volwassener, maar de conclusie blijft hetzelfde. Net als in de hits van toen ‘The Look Of Love’, ‘Poison Arrow’ en ‘All Of My Heart’, wordt op ‘The Lexicon Of Love II’ duidelijk dat de liefde regeert.

.Martin Fry werkte op het nieuwe album samen met de Academy Award winnende componiste Anne Dudley die in 1982 ook de strijkpartijen op het originele album verzorgde. Door middel van haar arrangementen geeft zij ‘The Lexicon Of Love II’ het kenmerkende ABC geluid mee. Ook Rob Fusari (bekend van zijn werk met Beyoncé en Lady Gaga), filmcomponist Charlie Mole en Marcus Vere werkten mee aan het album. De productie is in handen van Gary Stevenson en Martin Fry.De videoclip van de eerste single ‘Viva Love’ is geregisseerd door Julien Temple in de Theatre Royal in Stratford East. Het betreft dezelfde locatie waar ABC ooit de promotievideo voor de single ‘Poison Arrow’ opnam in 1982. Julien Temple maakte in 1983 de film ‘Mantrap’ waar ABC een prominente rol in speelde.

ABC
Datum: vrijdag 9 Dec 2016
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19.30
Aanvang: 20.30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek