Anaal Nathrakh naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
Anaal Nathrakh naar Tivoli de Helling
Anaal Nathrakh naar Tivoli de Helling

De Engelse extreme-metalband Anaal Nathrakh maakt een allesversplinterende mix van blackmetal, grindcore, deathmetal en industrial. Songtitels als Between Shit And Piss We Are Born, Who Thinks Of The Executioner? en You Can’t Save Me, So Stop Fucking Trying geven al aan dat we het hier niet over een bruiloftsband hebben. Ook de Belgische band VVOVNDS is harder dan hardcore en grinder dan grindcore – vooral zanger Jenci Vervaeke lijkt geregeld bezeten door Beëlzebub. Op de afgelopen editie van Roadburn speelden ze niet alleen de kortste set, maar ook een van de meest indrukwekkende!

Anaal Nathrakh
Datum: 01 november
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek