Causes naar de Effenaar

Ticketmaster
Causes naar de Effenaar
Causes naar de Effenaar

Indiepopband bekend van hits ‘Teach Me How To Dance With You’ en ‘Walk on Water’. Na het succes van de megahit ‘Teach Me How To Dance With You’ en een trip langs de nodige festivals is Causes er klaar voor om de clubs te veroveren. Ze brengen alle pareltjes van hun debuutalbum ‘Under Bridges That You Built for Me’ mee, dat aan het begin van dit jaar uitkwam.

De Britse frontman van Causes, Rupert Blackman, kwam jaren geleden naar Nederland voor de liefde en bleef uiteindelijk voor de muziek. In Utrecht werd hij als straatmuzikant door niemand minder dan Anouk ontdekt. Door dat mazzeltje schreef Blackman ineens zijn intelligente indiepop voor namen als Alain Clark en MainStreet. Via o.a. Lowlands komt hij nu met Causes naar Eindhoven. Begin alvast met stembandgymnastiek, zodat je keihard kunt meezingen met ‘Teach Me How To Dance With You’, ‘Walk On Water’ en ‘To the River’.

Causes
Datum: 04 november
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek