Causes naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Causes naar Tivoli Vredenburg
Causes naar Tivoli Vredenburg

De Engels-Nederlandse indiepopband Causes maakte begin 2015 een vliegende start toen hun catchy eerste single Teach Me How To Dance With You meteen werd opgepikt door alle grote radiozenders. Op basis van slechts een paar nummers verkocht het viertal later dat jaar Paradiso uit en stonden ze op Pinkpop en (in 2016) Noorderslag. Begin dit jaar verscheen hun langverwachte debuutalbum Under Bridges That You Built For Me, dat door 3FM tot album van de week werd uitgeroepen. En terecht, want de met breekbare stem gezongen, emotionele popsongs van Causes verdienen een nog groter publiek!

Causes
Datum: 20 oktober|
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek