Jacob Collier naar de Tolhuistuin

Ticketmaster
Jacob Collier naar de Tolhuistuin
Jacob Collier naar de Tolhuistuin

Tijdens zijn eerste Nederlandse optreden afgelopen editie van North Sea Jazz festival baarde het Londense multi-talent Jacob Collier opzien met zijn inventieve optreden waarbij hij in zijn eentje klinkt als een volledige band. Een nieuwe jazz-messias is opgestaan, aldus The Guardian. De jonge zanger en multi-instrumentalist bouwt zijn liedjes laag voor laag op en die klinken als een eigenzinnige combinatie van jazz, beatbox, folk, soul, triphop en zelfs klassieke muziek. Hierbij laat Jacob Collier ook ruimte voor improvisatie. Grootheden als Quincy Jones, Herbie Hancock en Pat Metheny zijn al fan. Dit is zijn enige concert in Nederland.

Jacob Collier
Datum: Maandag 21 november 2016
Zaal: Tolhuistuin
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.30 uur
Voorverkoop vanaf 18 augustus

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek