Mick Jenkins naar de Melkweg

Ticketmaster
Mick Jenkins naar de Melkweg
Mick Jenkins naar de Melkweg

De Amerikaanse hiphopartiest Mick Jenkins staat bekend om zijn aanstekelijke en vooruitstrevende muziekale creaties. Zijn eerste mixtape ‘Trees & Truths’ werd gelijk een lokale hit door de harde lyrics gecombineerd met jazzy invloeden. In 2014 bracht Mick Jenkins ‘The Water[s]’ uit, een mixtape die zijn titel alle eer aandoet, door alle symbolische verwijzingen in de teksten. Het vervolg ‘Wave[s]’ bevat experimentelere creaties en meer bouncy beats dan zijn voorganger, met bijdrages van o.a. Thempeople, KAYTRANADA en Saba. Na zijn laatste, uitverkochte show in de Theaterzaal is het hoog tijd dat Jenkins terugkeert naar Melkweg, ditmaal in de Oude Zaal!

Mick Jenkins
Datum: 02 november
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Voorverkoop vanaf 19 augustus

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek