Sunday Sun naar Prins 27

Ticketmaster
Sunday Sun naar Prins 27
Sunday Sun naar Prins 27

Het magistrale moment dat de eerste zonnestralen weer doorkomen na een avond doorzakken in de kroeg. Precies in deze setting is Sunday Sun ontstaan en dat hóór je: de vier Utrechtse mannen maken zomerse, opgewekte popliedjes waar je alleen maar verliefd op kunt worden.

Het effect van het debuutalbum ‘We Let Go’ heeft Sunday Sun geen windeieren gelegd. De heren – die we misschien nog kennen uit bands als Gem en Woost – krijgen van Spotify direct een ereplaatsje in hun ‘Spotlight On 2015’ playlist. Ook bij The Kooks en Blur’s Graham Coxon valt Sunday Sun op, want daar weet de band een plekje in het voorprogramma te veroveren. Op 12 augustus ziet het tweede schijfje ‘Live Out Loud’ het levenslicht.

Op deze plaat is de invloed van sixties-pop nog steeds hoorbaar, maar wordt er ook stevig geflirt met de sound van hedendaagse pophelden. Oftewel, nog steeds die ‘good vibrations’ van The Beach Boys, maar dan overgoten met een Bruno-sausje voor iets meer ‘uptown funk’. Hoe dan ook, ideale soundtracks voor zorgeloze dagen!

Sunday Sun
Datum: 15 oktober
Zaal: Prins 27, Den Haag
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00U

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek