Biffy Clyro naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Biffy Clyro naar Tivoli Vredenburg
Biffy Clyro naar Tivoli Vredenburg

De Schotse rockband Biffy Clyro is in het Verenigd Koninkrijk groter dan groot met hun op Amerikaanse leest geschoeide alternatieve spierballenrock. Het trio begon zijn carrière als post-hardcoreband met mathrockinvloeden, maar koos in de loop der tijd voor een minder hoekig en meer melodieus geluid. Dat leverde onder meer de meeslepend mooie ballad Many Of Horror (2010) op, hun doorbraakhit in Nederland. Maar de zware gitaren blijven natuurlijk altijd op de loer liggen, ook op hun verrassend afwisselende nieuwe album Ellipsis (2016). Zoals de doorgewinterde Biffy Clyro-fan roept: Mon the Biff!

Biffy Clyro
Datum: 07 november
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek