The Handsome Family naar Bitterzoet

Ticketmaster
The Handsome Family naar Bitterzoet
The Handsome Family naar Bitterzoet

The Handsome Family is een songwriterduo uit Amerika dat al twintig jaar samen muziek maakt. Brett en Rennie Sparks vormden het duo in hetzelfde jaar dat zij elkaar het ja-woord gaven. De rollen werden verdeeld: Brett maakt de muziek en Rennie schrijft de teksten. En dat werkt uitstekend: intense, helder beschrijvende teksten worden aangevuld door opbeurende muzikale voorstellingen en af en toe een psychedelische uitspatting. Romantische smacht, mysterie en hints naar de schoonheid der natuur: The Handsome Family brengt zoveel mogelijk elementen samen in kleine countryfolkliedjes.

The Handsome Family
Datum: Donderdag 09 februari 2017
Zaal: Bitterzoet
Aanvang: 21.00 uur
Zaal open: 20.00 uur
Voorverkoop vanaf 19 augustus

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek